The Economist i Sverige
– globalt innehåll på svenska

Med hjälp av artiklar från The Economist Världen-magasinen, får svenska läsare tillgång till fakta och analyser av globala trender och händelser inom geopolitik, affärer, vetenskap, livsstil och kultur. Dagens industri kompletterar med analyser av hur Sverige påverkas av globala trender och geopolitik.

Världen Om distribueras till Di:s prenumeranter, finns på SJ City 1 klass, och säljs i butiker över hela Norden. Magasinet finns också digitalt för Readly-prenumeranter.

Annonsfrågor & bokningar: 
Conny Unéus, conny.u@inpress.com, tel 070-373 30 70

Tekniska & grafiska frågor
Sofia Karlsson, sofia.k@inpress.com
Tove Engström, tove.e@inpress.com

Ladda ned annonsspecifikationer:

Vill du veta mer om utgivningsplan, annonsformat etc., ladda ned aktuellt medakit här.

Världen Om når över 1 miljon läsare i räckvidd:

Läsarna är välutbildade höginkomsttagare som har ett stort intresse av ekonomi. Arbetet är viktigt för dem, och de är drivna personer med stort inflytande över stora beslut. Privatkonsumtionen är hög. De är särskilt intresserade av geopolitik, affärer, finans, teknik och vetenskap.

280 000 Di-läsare. Världen-magasinen distribueras till DI:s läsare med en sektion och artiklar om Sverige skriven av DI:s redaktion. Världen-magasinen finns också på di.se för digital läsning.

750 000 SJ-resenärer. Världen Om distribueras även med SJ City 1 klass. Stockholm–Göteborg–Malmö–Köpenhamn–Oslo.

1 200 butiker. Världen-magasinen finns till försäljning på Pressbyråer och tidningsförsäljare (dagligvaruhandeln) under tre månader och över hela landet.

3 000 Readly-läsare. Världen-magasinen finns digitalt på Readly.